Čigrin tim

Vedrana Džanić, prof.

VLASNICA I OSNIVAČICA

Čigru sam kao igraonicu pokrenula iz vlastite potrebe davne 2000. godine. Igraonicu sam vrlo brzo transformirala u dječji vrtić. Prepoznati od klijenata i struke, tada smo zauzeli poziciju pionira u privatnom predškolskom obrazovanju. Danas smo lider u uvođenju inovacija u programe i procese te stvaranju novih poslovnih modela.

Znamo da je svako dijete jedinstveno te da su pozitivna iskustva iz ranog djetinjstva od iznimne važnosti za cjelokupni razvoj djeteta te njegov kasniji život. Naš program ima za cilj promicati i održavati sigurno okruženje koje će djeci omogućavati da se razvijaju na za njih najbolji način. Digitalne su nam tehnologije dostupni i poželjni alati pomoću kojih djeca stječu vještine i znanje za budućnost.

Naša je misija djeci pružati visokokvalitetno obrazovanje i skrb u sigurnom, poticajnom i inkluzivnom okruženju što je temelj za cjeloživotno učenje.

U svakom djetetu prepoznajemo potencijale dragocjene za njegovu budućnost i cijelo društvo. Naša je obveza sustavno poticati te potencijale, ali i biti posvećeni u pronalaženju novih načina odgoja i obrazovanja kako bi se potencijali djeteta o kojem se danas skrbimo, s vremenom pretvorili u izvrsnost koja doprinosi boljitku zajednice i čovječanstva.

Naša vizija je doprinijeti razvoju društva u kojem se sva djeca osjećaju voljeno, poštovano i ohrabreno da se razvijaju u svom punom potencijalu kao inovativni, kreativni i odgovorni građani svijeta.

Koristimo samo nužne kolačiće/cookies kako bi osigurali osnovne funkcionalnosti web stranice. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu!

Slažem se