Čigrin tim

Ivona Ivić Lovrenović, mag. paed.

PEDAGOGINJA

Magistra sam pedagogije i hrvatskog jezika i književnosti, a istraživanje područja odgoja i obrazovanja zanima me još od osnovnoškolskih dana. Slavonka sam sa zagrebačkom adresom, ali u rodnu Požegu uvijek se rado vraćam. Svjesna sam da vrtić predstavlja živi organizam i da je odgojno-obrazovni proces dinamičan, nepredvidiv i nelinearan. Upravo zato moja su nastojanja usmjerena ka stvaranju zajednice djece i odraslih koja se međusobnim uvažavanjem, tolerancijom i suradnjom razvija i uči.

Program vrtića odobrava Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a provode ga odgajatelji i stručni suradnici, educirani profesionalci koji se s ciljem unaprjeđivanja osobnih i profesionalnih kompetencija kontinuirano obrazuju u Hrvatskoj i drugim zemljama Europe.

Veliku pozornost vrtić pridaje razvoju digitalnih kompetencija zaposlenika i djece. Svojim kurikulumom digitaliziramo procese učenja, ispravno upravljamo tehnologijom čineći je dostupnom, te razvijamo medijsku pismenost djece i roditelja.

U okviru poziva Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, sufinanciranog iz Europskoga socijalnog fonda 4/2019, odobren je projekt Unaprjeđenje usluga Dječjeg vrtića Čigra.

Provedbom projekta djeci je omogućen produljeni boravak u vrtiću uz primjenu novih edukativnih, sportskih i drugih aktivnosti čime se pridonosi uravnoteženju obiteljskog i poslovnog života roditelja i obitelji u cjelini. Edukacijom se jačaju stručne kompetencije djelatnika, posebice one vezane uz rad s darovitom djecom, inkluzivan odgoj te komunikaciju i interakciju s djecom.

Koristimo samo nužne kolačiće/cookies kako bi osigurali osnovne funkcionalnosti web stranice. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu!

Slažem se