Čigrin tim

Martina Pavić

RAVNATELJICA

U Čigri sam od samih početaka i prošla sam sve uloge – kako one profesionalne, tako i one osobne. Započela sam kao studentica, potom sam bila pripravnica, pa odgajateljica. Dobra komunikacija s ljudima i stručnost vodili su me k ulogama odgajatelja mentora, v.d. ravnatelja , voditelja objekta i voditelja stručnopedagoških poslova. Ponosna sam što sam u tom razdoblju ostvarila majčinstvo, a moje se dvije djevojčice, danas školarke, s ponosom zovu Čigricama. Funkciju ravnateljice Dječjeg vrtića Čigra preuzela sam 1. siječnja 2017. godine. Odgoj i obrazovanje djece moj su životni izbor i put, a novi trendovi i inovacije u obrazovanju izazov.

Temeljne vrijednosti koje njegujemo u Čigri:

  • Sigurnost - Sigurno okruženje za razvoj djeteta.
  • Uključenost - Sva su djeca dobrodošla.
  • Poticajno okruženje - S velikom pozornošću opremljen prostor za učenje djecu potiče da svoje potencijale razvijaju kako intuitivno, tako i sustavno pod vodstvom stručnjaka - izvanrednih odgajatelja, pedagoga i psihologa.
  • Poželjan poslodavac - Djelatnici se potiču na cjeloživotno obrazovanje, razvoj talenata, uspjeh i predanost pozivu.
  • Odgovornost - Vrtić djeluje odgovorno prema korisnicima, poslovnim suradnicima, zajednici i prirodnim resursima.
  • Otvorenost - Napredak pokreću otvorenost za nove ideje i stjecanje novih spoznaja. Zato se kontinuirano osluškuju stručnjaci, potrebe djece i roditelja te stvaraju odgojno-obrazovni programi po mjeri sutrašnjice.
  • Inovacije  - Svakodnevno primjenjujemo novosti u programu, komunikaciji i tehnologijama. Naše inovacije nastaju kao kokreacija naših stručnjaka i drugih dionika među kojima su najvažniji roditelji i djeca.

Vrtić sustavno velike napore ulaže u unaprjeđenje svojih usluga kako bi one odgovarale potrebama suvremenog načina života. Prepoznati od tvrtki, razvili smo poslovni model korporativnog vrtića.

U želji da Dječji vrtić Čigra i dalje bude mjesto sigurnog i sretnog odrastanja djece, zadovoljnih roditelja i zaposlenika, pozivam Vas da i Vi svojeg mališana upišete u naše Čigrino gnijezdo!

Koristimo samo nužne kolačiće/cookies kako bi osigurali osnovne funkcionalnosti web stranice. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu!

Slažem se